Arkistot kuukauden mukaan: marraskuu 2014

Puheenjohtajan terveiset

Hello vain kaikille!!

Niin kuin olette varmasti jo seuran face-sivuilta huomanneet, hallituksessa on tapahtunut muutoksia. Monivuotiset, puheenjohtaja ja tiedottaja, ovat luovuttaneet seuranjohtamisen uusiin käsiin. Ensimmäisenä ISOT kiitokset Johannalle ja Annille loistavasta työstä ”männä” vuosina.

No niin, olen siis Konttisen Juha ja olen ottanut vastuulleni seuran luotsaamisen kohti vuotta 2015.

Lajin parissa on itselläni ehtinyt vierähtää jo n.22 vuotta ja olen seurassa ollut vuosien varrella mukana opetushommissa muistaakseni Oukun kurssilla 2006 ensimmäisen kerran.

Tämä vuosihan on seuran 20-juhlavuosi ja sitä varten olemme järjestämässä Oukun Pirteillä ”fästit” 13.12.2014, joihin toivoisinkin mahdollisimman monen pääsevän.

Toivoisin myös seuran jäsenistöltä rohkeasti ehdotuksia ja ideoita seuran kehittämiseksi ja uudistetuille nettisivuillemme avautuvan blogin runsasta käyttöä. Minulle saa laittaa ideaoita ja terveisiä rth.puheenjohtaja(at)gmail.com tai soittaakin saa.

Spread Telemark & Prosper!!!!

Alkutalvi terveisin,

Juha

Hello world!

RTH:n tapahtumista ja reissuista voit lukea blogin kautta kunhan kausi pyörähtää käyntiin Oukulla joulukuussa.

Myös jäsenten blogikirjoitukset reissuista ja tapahtumista ovat enemmän kuin tervetulleita. Ota yhteyttä sihteeriin (rth.sihteeri(at)gmail.com) mikäli haluat kirjoittaa blogiin.